CupClean

Met trots presenteren we onze revolutionaire mobiele hardcup reinigers, door ons ontwikkeld in samenwerking met één van ‘s werelds beste fabrikant in industriële vaatwassers.

Tijdens evenementen en festivals is het gebruik en het reinigen van herbruikbare cups essentieel. Naast alle praktische gemakken en het hygiënische spoelproces is óók kostenbesparing een belangrijk voordeel om te kiezen voor de CupClean mobiele hardcup reinigers.  Als horeca exploitant is efficiency van cruciaal belang om de kosten in bedwang te houden om zo de opbrengsten te maximeren.

​Het is dan ook goed te weten dat de CupClean in de kern werd ontwikkeld door horeca ondernemers die kostenbesparing hoog in het vaandel hebben;

Het stimuleert hergebruik, het reduceert de opslag voor hardcups op locatie, verhogen de retourpercentages, tevens minder handelingen tijdens het werkproces.

De CupClean hardcup reiniger is dé oplossing voor iedere locatie met hardcups. Tijdens de feestavonden van Horeca Actief Event 2022 worden de hardcups terplekke gereinigd door onze mobiele CupClean hardcup reiniger.

 

Contactgegevens

Naam contactpersoon
Mariëlle Striethouldt

Telefoonnummer contactpersoon
085-0644400

E-mailadres contactpersoon
[email protected]

Algemeen e-mailadres 
[email protected]

Algemeen telefoonnummer
085-0644400

Adres
De Noesten 78
9431 TG  Westerbork
Nederland

KvK nummer
59040742

Website
https://www.cupclean.nl

Social media