Marne Mosterd

De Marne kent een rijke historie. Het begon ruim een eeuw geleden in het dorpje Molenrij bij Kloosterburen waar drie heren besloten om de lokale economie een impuls te geven door het oprichten van een mosterdfabriek. Naast werkgelegenheid zorgde de fabriek ook voor een verkoopkanaal voor mosterdzaad van de regionale boeren. Al snel slaagde de kleine mosterdfabriek in zijn doel. In de verre omgeving stond de mosterd bekend om zijn kwaliteit en betaalbare prijs.

Dit zorgde voor groei en in 1926 werd daarom besloten de fabriek te verhuizen naar Groningen. Door de logistieke mogelijkheden over water en weg groeide het bedrijf in de decennia daarna gestaag. Binnen de kortste keren werd De Marne mosterd in heel Nederland gegeten en werden afzetkanalen buiten de nationale grenzen opgezocht.
Tegenwoordig zijn de producten van De Marne over de hele wereld te vinden. In Afrika is mosterd een betaalbare smaakverrijker, in Aziatische landen een smaakvolle culinaire toevoeging. De Marne is nog steeds gevestigd in de stad Groningen. Daar wordt dagelijks met oog voor ambacht, kwaliteit en duurzaamheid de mosterd gemalen, verpakt en verzonden naar vele afzetkanalen in Nederland en ver daarbuiten. Inmiddels bestaat Marne al 127 jaar en maakt Marne van elke gerecht wat lekkers!

Contactgegevens

Naam contactpersoon
Ed Fraters

Telefoonnummer contactpersoon
06-52844707

E-mailadres contactpersoon
[email protected]

Algemeen e-mailadres
[email protected]

Algemeen telefoonnummer
050-5770630

Adres
Van der Hoopstraat 21
9716 JL Groningen

KvK nummer
02037226

Website
www.marnemosterd.nl

Social media