🎉
 • Alles voor 25 jaar VHC ActiFood!

  Nieuws

 • Training & Experience Center

  De afgelopen maanden is er hard en actief gewerkt aan de realisatie van het Training & Experience Center. Hier delen onze specialisten graag hun kennis met u in de vorm van workshops, trainingen en opleidingen.
  Wij zijn benieuwd wat u van het resultaat vindt. Zien wij u tijdens het Horeca Actief Event?

  Verscentrum

  Wandel tijdens het Horeca Actief Event door de verschillende afdelingen van het verscentrum. Het verscentrum heeft een omvang van ruim 3000m2 en bestaat uit Dijkstra groenten en fruit, horecaslagerij de Vries en visgroothandel Elzinga. Tijdens het event zullen diverse leveranciers van de betreffende afdeling u inspireren met (seizoens)producten. Tevens zullen onze culinair adviseurs samen met studenten van het Noorderpoort verschillende gerechten bereiden met producten uit ons verscentrum.

  Kerst

  Tijdens het event zult u diverse thema’s terugzien, waaronder kerst.
  Bent u op zoek naar kerstgeschenken voor uw collega’s? Bij ons heeft u keuze uit vooraf samengestelde kerstpakketten of pakketten die u zelf kunt samenstellen in samenwerking met Bijzonder & Genieten in Surhuisterveen. Tijdens het event vertellen onze specialisten graag meer en laten u enkele voorbeelden zien.

  Wilt u nu al meer weten? Bekijk het aanbod!

  Culinair

  Onze culinair adviseurs inspireren u tijdens het Horeca Actief Event graag met nieuwe gerechten en producten.
  Bent u nu op zoek naar inspiratie voor heerlijke gerechten?

  Bekijk dan onze inspiratiepagina met verschillende recepten!