Alles over het Horeca Actief Event

Twee dagen lang kunnen duizenden bezoekers kijken, proeven en ervaren. Dankzij een gemêleerd aanbod van exposanten kunnen horeca ondernemers geïnspireerd worden en het komende horeca seizoen het verschil maken.

Wanneer is het event?

Op 20 & 21 januari 2025 vieren wij het 25 jarig jubileum van VHC ActiFood. het evenement vindt plaats te Oosterwolde Friesland. Het event wordt georganiseerd door VHC ActiFood en mede mogelijk gemaakt door de vele leveranciers die tevens op het event aanwezig zullen zijn.

Inspireren, innoveren en inspelen op trends en ontwikkelingen staat tijdens deze dagen centraal.

Bent u er bij? Meld u alvast aan!

Aanmelden

VHC ActiFood | Horeca Actief Event

Waar staat “Actief” voor?

  • ActiFood: VHC ActiFood de groothandel die het evenement organiseert.
  • Culinair: onze culinair adviseurs inspireren u graag samen met diverse leveranciers!
  • Thema’s: tijdens het event zult u diverse thema’s terugzien, zoals kerst, wijnen, patisserie, culinaire gerechten en nog veel meer.
  • Inspiratie: tijdens het event zal worden ingespeeld op actuele trends en ontwikkelingen, waardoor u continu geïnspireerd wordt!
  • Events: op zoek naar inspiratie voor uw evenement, feestje of horecazaak? Voor alles op het gebied van horeca en grootverbruik bent u tijdens dit event op het juiste adres!
  • Feest: zoals u de beurzen wellicht kent, sluiten we ook dit Horeca Actief Event graag gezamenlijk af met een gezellig feestje!

Het verscentrum

En kijkje nemen in het verscentrum van VHC ActiFood? Dat kan tijdens het Horeca Actief Event!
Het verscentrum heeft een oppervlakte van 3000 m2 en omvat een groenteafdeling en -snijderij, een slagerij en een visafdeling. Dit assortiment is gevarieerd en sluit nauw aan bij de hedendaagse gast, die steeds meer kiest voor regionale, duurzame, fair trade en biologische producten.

Bestelt u uw verse producten voor 22:00 uur (vis voor 14.00 uur)? Dan heeft u ze de volgende dag in huis met het juiste gewicht en grootte en in de gewenste verpakking!

Dijkstra logo
De vries logo
Elzinga logo

Verse aardappelen, groente of fruit: alles komt rechtstreeks bij de telers vandaan of direct van de veiling. Alle denkbare groente- en slasoorten, rauwkost en fruit worden naar wens voor VHC ActiFood verwerkt.

Vlees maakt het gerecht en bepaalt het bijpassende sausje en de wijn. De diverse vleessoorten worden bij VHC ActiFood op maat gesneden in gewenste porties.

Elzinga’s Visgroothandel levert tientallen visvarianten: van zalm, kabeljauw en zeebaars tot tongetjes, mosselen, wijting en makreel. Voor een optimale versheid wordt de tijd tussen vangst en aankomst in de haven kort gehouden.